Laddar in

Senaste nyheter

Är du den vi söker till Bjärnum?


2020-01-13

Nu söker vi en Lageransvarig till Tolago Infra i Bjärnum! Tjänsten är en tillsvidareanställning med 3 månaders provanställning på 100%.

Är du målinriktad, plikttrogen, ärlig och har en hög grad av ansvarstagande- då har du det mesta av vad som krävs för att kunna göra ett fantastiskt arbete som lageransvarig!

Som lageransvarig ansvarar du för lager och logistik, samt att ditt lag når uppsatta mål och arbetar utefter företagets värderingar. Dagarna är fartfyllda och arbetsuppgifterna är varierande som kräver noggrannhet och effektivitet. Vi söker dig som vet hur viktigt det är att vara lösningsorienterad när du är på jobbet. Du kommer att skapa en nära kontakt och samarbete med många av våra utländska leverantörer, vilket är ett viktigt samspel för att kunna bejaka kundens behov. Är kunderna glada och kollegorna nöjda, så har du lyckats i ditt arbete!

Arbetsuppgifter:

Fokus ska ligga på kunderna,

Ordningssinne och självständighet för att enkelt kunna lösa utmaningar,

Tydlig riktning och målsättning,

Planera dagen och fördela arbetsuppgifter,

Rapportera lagrets resultat,

Utveckla och motivera arbetare,

Säkerhet och arbetsmiljö,

Logistik och saldokontroll.

Vi söker en lageransvarig som…

Har erfarenhet inom liknande befattning,

Vi ser produktkunskap som en fördel, men inte ett krav,

Har du dessutom truckkörkort ses det som en bonus,

Språkkunskap: Svenska och Engelska.

Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss! 

Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande medarbetare för Tolago kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Frågor om tjänsten besvaras av Lotta Winder på lotta.winder@tolago.se.

Ansök senast: 31/3-2020 till lotta.winder@tolago.se.