Laddar in

Om oss

Fokus på kvalitet och pris


I juli 2015 startades Tolago Infra av Tony Winder, på kort tid har vi växt kraftigt och är en aktör att räkna med. Vi har kommit in som ett alternativ till de större plastproducenterna och det har börjat bra. Fokus för oss är kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vår hovleverantör är polska Kaczmarek, en av Europas modernaste fabriker som har stort fokus på kvalitet, miljö och kostnadseffektiv produktion. Bland annat arbetar man i huvudsak med miljövänliga material som t.ex. polypropylen, och de produkter som kommer till oss är anpassade till vårt nordiska klimat.

Under det första riktiga verksamhetsåret med bokslut i augusti 2016 omsatte vi 143 miljoner med åtta anställda och en säljkonsult, enligt Tony Winder som äger företaget tillsammans med hustrun Lotta. Sista augusti 2017 stängde vi vårt andra år, det blev succé och en positiv överraskning för oss. Vi ser att de investeringar vi gör i vår personal samt kunder har gett avkastning. Vi lyckades nå våra mål och skapa en tillväxt och ny omsättning på 184 miljoner. Sista räkenskapsåret som avslutades augusti 2018 visar fortsatt ökad och stark omsättning på 225 miljoner. Framtiden ser fortsatt ljus ut!

Tolago öppnar nytt lager

2019

Vi har sett att det har funnits ett behov och stor efterfrågan från våra kunder att finnas på fler ställen. Därför satsar nu Tolago på ytterligare ett lager i Bjärnum/Hässleholm.

Läs mer

EY of the Year

2019

I början på 2019 kunde vi på Tolago stolt tillkännage att Tony blev nominerad till EY of the year. Av 700 deltagare gick han hela vägen till final!

Läs mer

Tolago i ny kostym

2017

Under våren 2017 grundades iden om ett nytt utseende av bland annat Tolago Infra-loggan, närmare bestämt i mars.

Fastighet målades om, flaggor byttes ut och nya skyltar sattes upp.

Läs mer

Vi bygger ut

2016

Erbjudandet i augusti från Kaczmarek var för bra för att tacka nej till. Detta innebar att Tolago Infra också fick tillgång till ett komplett VA sortimentet. Nu hade vi en bredare produktmix och blev snabbt mer intressanta för våra kunder.

Läs mer

Kaczmarek tar kontakt

2015

Tolago Infra stod bara i startgroparna och hade fullt upp med sin etablering i Köping och i nya fastigheten.

Redan i augusti 2015 blir Tony kontaktad av Kaczmarek. Detta var en dag som han sent kommer att glömma!

Läs mer

Tolago Infra AB grundas

2015

I Juli 2015 startades Tolago Infra av Tony Winder.

Tony hade tidigare jobbat i VA-branschen i 25 år och stod nu inför nya utmaningar och ny produktportfölj.

Läs mer

Fastighet köps i Köping

2015

I maj 2015 får Tony tillträde till nya fastigheten som ligger i Köping.

Strategiskt placerad i Mellansverige med direkt närhet till motorvägen.

Läs mer

Om grundarenTony är född entreprenör och har alltid haft drivet framåt, en nyfikenhet. Han har varit verksam inom branschen i 25 år, med en spikrak kurva uppåt. Man får aldrig bli nöjd – innovation och möjligheter kommer till de som aktivt söker och vågar göra något av den. Men för att lyckas måste man vara målmedveten och ha en försäljningsstrategi och en optimistisk syn på livet och sin omgivning.

Det ska vara roligt att gå till jobbet, livet är för kort för att inte ta tillvara på det. Och det gör Tony. Han är en generös, givmild person som älskar och lever för sitt jobb. Han har sett vinsten av att dela med sig av sin framgång till sina medarbetare och familj. Det skapar ett positivt företagsklimat och ett lyckligt liv.

Med motgångar måste man också se möjligheter, problem är till för att lösas och ta lärdom från. För några år sedan bestämde sig Tony för att familjeföretaget som han varit med och byggt upp till succé inte längre gav rätt stimulans. Han kände att grenarna på trädet vuxit isär och att det var dags att gå på nya gator med nya utmaningar. Trots risker och osäkerhet investerade han allt på nytt och började om på noll. Givetvis med samma stöd och förståelse från sin fru Lotta Winder – vilket var en förutsättning för att kunna lyckas ännu en gång. Hon har också arbetat tillsammans med Tony i snart 20 år, och har idag en viktig roll för Tolago.

Som företagsledare är det viktigt att man är lyhörd, och att kunna delegera och lyssna på sina medarbetare. Tony tar hjälp av andra personer i företaget och ger dem möjlighet att ta plats – tillsammans hittar man de bästa lösningarna. Han valde att bygga ett lag, med olika förutsättningar och kvaliteter. Det har visat sig vara ett vinnande koncept för Tolago Infra. Att känna sig sedd, delaktig och betydande är viktigt för alla, person som företag.

Tony är otroligt glad och tacksam för att få arbeta med ambitiösa och kompetenta medarbetare varje dag.