Laddar in

Leverantörspartners

Våra leverantörer gör halva jobbet.


Med strävan efter ständiga förbättringar och helhetssyn på företagets verksamhet är vår ambition att vara ett föredöme på marknader där vi har kunder. För att vi internt ska bli starkare och kunna behålla, men även öka vår konkurrenskraft och förtroende på marknaden krävs att vi bygger långsiktiga relationer med våra leverantörer. Vi ska även ta hänsyn till våra kunders nuvarande och kommande önskemål, vilket påverkar Tolagos utveckling och framtid. För att uppnå detta, och för att våra mål ska uppfyllas, ställer vi höga krav på våra leverantörer och samarbetspartners.

kacmarek

Kaczmarek

Polen

Kaczmarek Malewo är det största familjeägda företaget i sin bransch och tillhör de ledande tillverkarna av plastinstallationssystem. 1985 startade produktionen och idag har de över 6600 olika produkter i sin produktkatalog, det är något att skryta om!

Hemsida
Kabel VA VVS
kacmarek

GeoTex

Italien

Geotex grundades år 2000 och är idag marknadsledande i Europa som fiberduksproducent. I dag har de 4st produktionsenheter och producerar enligt NorGeoSpec EN ISO 9001:2008.

Hemsida
VA
kacmarek

Ecol-Unicon

Polen

Ecol-Unicon grundades 1996 genom en sammanslagning medel SP z o.o & Unicon AG.
Företaget är sammansatt av två affärsområden, production and devices sales och engineering design.
Bolaget har ett välutvecklat rådgivande och kommersiellt nätverk med filialer i de stora Polska städerna, tre prefabricerade betongproduktioner och produktionsanläggningar, och huvudkontoret ligger i Gdansk. Målet med Ecol-Unicon är inte bara att nå affärsmålen, utan att skapa The art of Water Treatment.
Omsättningen för Ecol-Unicon är idag 400 milj. kr.

Hemsida
VVS
kacmarek

Stora Drain

Polen

O.P.S.O. Sp. z.o.o är tillverkare av polymerbetongrännor märke STORA – DRAIN. De är en del av BSI Belgien och tillhör familjen IDE.

Hemsida
VA
kacmarek

Premier Tech Aqua

Kanada

Premier Tech är idag leverantör till Tolago genom sin Tyska fabrik Rewatec, som är specialiserade på lågbyggda tanklösningar inom alla områden.

Hemsida
VVS
kacmarek

Eneka

Litauen

Sedan 1998 har Eneka varit en aktör inom avskiljarteknik, de är specialiserade på fett- och oljeavskiljare. Produktkvalitet och modern teknologi har alltid varit deras prioritet.

Hemsida
VVS
kacmarek

Rotomon

Finland

Rotomon Oy:s är en producent och leverantör av tankar och avskiljare. Produkterna testas så de uppfyller kraven för de kalla och föränderliga förhållandena i Norden, de är även kända för sin kvalitet.

Hemsida
VVS
kacmarek

Meriser

Finland

Meriser Oy grundades redan år 1965, idag omfattar företaget produkter av olika typgodkända golvavlopp och vakuumventiler med mera. Företaget har specialiserat sig inom VVS-området.

Hemsida
VVS
kacmarek

ZMM Maxpol

Polen

ZMM Maxpol har varit aktiva i plastbranschen sedan 1985. Deras nyckelkompetenser inkluderar avancerad teknik och förmågan att hitta lösningar som skapar fördelar för sina kunder. I deras portfölj finns både estetiska designkomponenter, hushållsapparater och dess elektronik samt element för trädgårdsarbete och konstruktion.

Hemsida
VA
kacmarek

Hagsen Home & Garden

Polen

Hagsen tillverkar produkter till både hem och trädgård av hög kvalité och med ett sinne för design som gör att de passar den moderna livsstilen. Deras produkter utvecklades med tre aspekter i åtanke, dessa är: natur, design och funktionalitet. Hagsen har vunnit priser för deras innovativa produkter och dess design!

Hemsida
Trädgård
kacmarek

Tenax

Italien

Tenax etablerades i Italien 1960 som ett företag som specialiserade sig på extrudering (strängpressning) av termoplastisk polymer. De är marknadsledande inom fem marknader; Trädgård och DIY (gör det själv), Byggande, Jordbruk, Geosyntetik samt Industri. Tolago kommer erbjuda deras trädgårdssortiment som inkluderar diverse produkter i plast, så som gräsmattor och staket.

Hemsida
Trädgård
kacmarek

Geoplast

Italien

Ända sedan Geoplast grundades år 1974 har deras huvudmotivation varit att naturen och industrin ska kunna samarbeta och gynna varandra. Sedan start har de utvecklat flera produkter som förbättrar hållbarhet och byggnadsprestanda. Det vi har valt att sälja från dem är i huvudsak dagvattenkassetter/aquabox, som finns för grönyta och tung trafik.

Hemsida
VVS
kacmarek

Franz Elkuch AG

Schweiz

Franz Elkuch AG är ett familjeföretag som började producera plastör 1965. Företaget grundades av Franz Elkuch, och det utvecklades sedan av hans son Roland. Nu är det hans söner Mario och Damian som driver företaget. Företaget har nischtillverkade formsprutade delar, flexibelt kabelskydd, och är leverantör till olika välkända företag både i sitt hemland Schweiz och utomlands.  

Hemsida
VA
kacmarek

Avalon Nordic

Finland

Avalon Nordic AB är ett finländskt företag som specialiserat sig på tillverkning och utveckling av avloppssystem, till exempel minireningsverk, BDT-filter och -renare. Deras produktsortiment är det mest omfattande på marknaden som täcker alla de vanligaste metoderna för behandling av avloppsvatten från hushåll. Produkterna är CE-märkta och har tillverkats för att klara av de krävande förhållanden som råder i Norden och fungerar pålitligt år ut och år in.

Hemsida
VVS
kacmarek

Zircon Nordic

USA

Tolago är distributör för Zircon detektorer. I sortimentet ingår detektorer för att finna och lokalisera reglar, metallrör, armeringsjärn, elektriska ledningar i väggar, tak och golv samt vattenbaserade värmeslingor i golv. Även en vattendetektor finns i sortimentet. Zircon, som är ett USA baserat företag, är världens största tillverkare av detektorer med över 95% av USA marknaden. Zircon var den som utvecklade och patenterade själva detekteringstekniken för mer än 30 år sedan och sedan dess har Zircon försett världen med över 50 miljoner detektorer.

Hemsida
Bygg