Laddar in

Partners

Våra leverantörer gör halva jobbet.


Med strävan efter ständiga förbättringar och helhetssyn på företagets verksamhet är vår ambition att vara ett föredöme på marknader där vi har kunder. För att vi internt ska bli starkare och kunna behålla, men även öka vår konkurrenskraft och förtroende på marknaden krävs att vi bygger långsiktiga relationer med våra leverantörer. Vi ska även ta hänsyn till våra kunders nuvarande och kommande önskemål, vilket påverkar Tolagos utveckling och framtid. För att uppnå detta, och för att våra mål ska uppfyllas, ställer vi höga krav på våra leverantörer och samarbetspartners.

kacmarek

Kaczmarek

Polen

Kaczmarek Malewo är det största familjeägda företaget i sin bransch och tillhör de ledande tillverkarna av plastinstallationssystem.

Hemsida
Kabel VA VVS
kacmarek

Ecol-Unicon

Polen

Ecol-Unicon grundades 1996 genom en sammanslagning medel SP z o.o & Unicon AG.
Företaget är sammansatt av två affärsområden, production and devices sales och engineering design.
Bolaget har ett välutvecklat rådgivande och kommersiellt nätverk med filialer i de stora Polska städerna, tre prefabricerade betongproduktioner och produktionsanläggningar, och huvudkontoret ligger i Gdansk. Målet med Ecol-Unicon är inte bara att nå affärsmålen, utan att skapa The art of Water Treatment.
Omsättningen för Ecol-Unicon är idag 400 milj. kr.

Hemsida
VVS
kacmarek

GeoTex

Italien

Geotex grundades år 2000 och är idag marknadsledande i Europa som fiberduksproducent. I dag har de 4st produktionsenheter och producerar enligt NorGeoSpec EN ISO 9001:2008.

Hemsida
VA
kacmarek

Stora Drain

Polen

O.P.S.O. Sp. z.o.o är tillverkare av polymerbetongrännor märke STORA – DRAIN. De är en del av BSI Belgien och tillhör familjen IDE.

Hemsida
VA
kacmarek

Premier Tech Aqua

Kanada

Premier Tech är idag leverantör till Tolago genom sin Tyska fabrik Rewatec, som är specialiserade på lågbyggda tanklösningar inom alla områden.

Hemsida
VVS
kacmarek

Eneka

Lettland

Eneka jobbar inom avskiljarteknik och är specialiserade på fett- och oljeavskiljare.

Hemsida
VVS
kacmarek

Rotomon

Finland

Rotomon Oy:s är producent och en leverantör av tankar och avskiljare.

Hemsida
VVS
kacmarek

Meriser

Finland

Meriser Oy grundades redan år 1965, idag omfattar företaget produkter av olika typgodkända golvavlopp och vakuumventiler med mera. Företaget har specialiserat sig inom VVS-området.

Hemsida
VVS
kacmarek

Dakota

Italien

Dakota är en av Europas ledande leverantörer inom byggprodukter. Företaget har sin tillverkning i Italien sedan 40 år tillbaka.

Hemsida
VA