Laddar in

Avskiljarteknik

Marknadens bredaste sortiment inom avlopp


Att ha nöjda och återkommande kunder är något vi på Tolago brinner för, därför har vi kunnig personal som kan hjälpa dig när du letar efter en lösning för att rena ditt avloppsvatten- oavsett var och hur du bor.

Det är ingen hemlighet att vi har en service i världsklass och produkter av högsta kvalité. Tillsammans med vår kunniga personal hjälper vi kunder runt om i Sverige att hitta den bästa avloppslösningen, för oss spelar det ingen roll hur stort eller litet projektet är. Med marknadens bredast sortiment kan vi erbjuda det mesta inom enskilda avlopp.

Tolagos välvalda återförsäljare finns i hela Sverige och vi är stolta över att just dessa valt att samarbeta med oss. För Tolago är det viktigt att våra återförsäljare har samma syn på kvalité och service som vi har, och i detta fall, även vad ett enskilt avlopp ska kunna erbjuda slutanvändaren.

Ring 0221-810 08 eller kontakta oss via kontaktformuläret nedan så hjälper vi dig ta fram närmsta återförsäljare för dig.

Vi levererar produkter i toppkvalité- kontakta oss redan idag


pdf
Produktblad- Djup hålsåg
1.2MB
pdf
Produktblad- Djup hålsåg
1.2MB
pdf
Produktblad- Djup hålsåg
1.2MB
contact-form img

Har du frågor eller funderingar?

Vill du höra av dig till oss kan du fylla i formuläret här på sidan eller ringa oss. Vi ser fram emot att höra från dig!